Elita Radio

ElitaRadio me Ju Dhe Per Ju ! ElitaRadio Knaqesia e Dites Tuaj !

Emisionet Ne Elitaradio

Emisionet Ne ElitaRadio.Net
21:00-23:00 Emisioni “Relax” Moderator: Avdyl Kameraj
00:00-02:00 Tema Nates `Te Flasim Hapur` Moderator: Ilir Llullaku
Skype: RadioElita.Net
Viber: 0038972577551
ElitaRadio me Ju Dhe Per Ju !
ElitaRadio Knaqesia e Dites Tuaj !
Staffi wWw.Elitaradio.Net
ElitaRadio është e zgjedhur vetëm për ju, me ju ElitaRadio jeton në pafundësi…!​​
Ne në çdo kohë jemi të gatshëm për disponimin tuaj, Ju me Elita Radio gjeni knaqësin shpirtërore argëtimin dhe i harroni për nji çast brengat e jetes ! Ne jemi me ju në çdo çast 24 Orë bashkë, çdo herë mendojm për disponimin tuaj, Ne punojmë që të sjellim tek ju sado pak nji harres brenge! Qëndroni me ne se ne jemi me ju në çdo çast ! Kur ndëgjoni Elita Radio, do të bindeni se shpesh herë do këtheheni në nji kohë të caktuar, nostalgjija do ju shoqëroj në çdo tingull të melodive të zgjedhura për ju, gjithçka që kalon në Elita Radio është e zgjedhur vetëm për ju, me ju Elita Radio jeton në pafundësi…!
Të dashur ndëgjues ju mund të kërkoni nga Elita Radio këngën tuaj të preferuar, dëshirën tuaj muzikore, muzikën e ëmbël shqipe, do e ndegjoni në çdo kohë tek radio e juaj – Elita Radio …!!! Me ndihmen tuaj ne e pasurojm programin tonë, ju jeni ata që meritoni knaqësi dhe disponim në çdo çast, disponimin mund ta gjeni duke qëndruar në rrjet me Elita Radio… !!! Mos harroni të informoni çdo të afërm për radion tuaj të preferuar, radion e dëshirave tuaja – ajo gjindet në wWw.ElitaRadio.NeT !!!
Gjithmon ekziston më i miri ! ne do të mundohemi të jemi më të mirët, mvaret nga ne se a do ja arrijm qëllimit, mendojm se me punë gjithçka do e bëjmë realitet, pse jo edhe të jemi më të mirët ! Për ta bërë realitet këtë që tham na duhet ndihma juaj, ju mund të na ndihmoni dhe të na korrigjoni nëse gabojm, kjo radio do e meritoj të jetoj në pafundësi!
Programi jon do të jet sa ma shumë shqip, pa dashur ta nënqmojm askend! Kemi shumë melodi të bukura shqipe, pse të marrim nga të tjerët! Ne do mundohemi që në kuader të programit tone të kemi muzikë të zgjedhur shqip.
24 Ore Radio SHQIP LIVE wWw.ElitaRadio.NeT
ElitaRadio © 2017 Frontier Theme